Velkommen til Zenith, Danmarks første mailingliste/diskussionsgruppe om astrologiens muligheder og teknikker.

 

 

Tilmeld til Zenith

  

En vis viden om astrologiens grundprincipper er en fordel, men absolut ikke en betingelse for at deltage på denne liste.

Emnet er astrologi, og alle opfordres til at holde sig til emnet. Dette er ikke stedet at be' om at få lagt sit horoskop, og heller ikke stedet at annoncere efter kunder.

Det er ikke tilladt at reklamere for egne eller andres kommercielle produkter på Zenith uden forudgående aftale med mig. Det er heller ikke tilladt at bruge medlemmers adresser til at sende den slags til medlemmerne privat.

Det er tilladt at sende en kort meddelelse direkte til listen, som f.eks: "Jeg har lavet et astrologi program (eller en ny liste eller lign.), hvis nogen er interesserede kan de henvende sig her: [email-adresse og/eller link til hjemmeside]". Men altså ikke direkte til listens medlemmer.

Har man nogen astroligiske tanker, ideer eller andet er der mulighed for at få stillet lidt serverplads til rådighed i forbindelse med listens hjemmeside.

Alle tilmeldte kan få en side med billede, horoskop og evt. lidt tekst, -disse sider er kun tilgængelige for listens medlemmer.

Et lille kvæk mere, -overtrædelse af ovenstående regler vil medføre øjeblikkelig sletning fra listen. Medlemmer, der føler sig generet af personlig email, som kan påvises at stamme fra andre af listens deltagere, bedes rette henvendelse direkte til mig, ikke til listen.

Hvis du har et par minutter til overs, så skriv lidt om dig selv, præsenter dig selv for listens øvrige medlemmer.

Listen har for tiden ca. 60 deltagere.

Med håbet om en god og lærerig diskussion.

Praktiske oplysninger:

Listens arkiver over tidligere indlæg er for tiden ude af drift.
Man afmelder sig fra listen ved at sende en email til tina@nehaia.dk med emne/subject: Afmeld Zenith
Der er på nuværende tidspunkt ikke mulighed for at modtage listen i "digest" format (en email med alle dagens medelelser), men det kommer.

Listemor