Indhold:

Første møde
Astrologi og håndværk
Har du et problem
Astrologi på Nettet
Forslag
Links
MailingListe
Astrologisk Rådgivning
En Overnaturlig Rejse

Email Adresse:

astrologi@nehaia.dk

Velkommen til min astrologiske side
If danish isn't exactly your prefered language, please go to the english section by clicking the link below
english please

 

 

Det første møde

Siden mine tidlige teenageår har jeg vidst at astrologi er andet og mere end hvad man kan læse i aviser og ugeblade. Jeg var osse sikker på at jeg en dag skulle have lagt et rigtigt horoskop.

"Skæbnen" ville at jeg, i en alder af 20 år, mødte en pige, som havde lært lidt om astrologi af sin mor. Lige akkurat nok til at hun, -med en lærebog om astrologi i hånden, kunne beregne og tolke et horoskop.
Selv med den noget berænsede viden vi dengang havde, var jeg imponeret over den mængde af information hun kunne få ud de mærkelige tegn og gerninger på tegningen af mit horoskop, og få dage efter måtte jeg ud og købe en astrologibog selv.

Astrologien har været en tro følgesvend siden da, og i de første år måtte min familie og næsten alle andre jeg kom i kontakt med finde sig i at blive "regnet ud". Jeg opdagede hurtigt at en lærebog i astrologi ikke var nok, og påbegyndte en egentlig astrologisk uddannelse. Omstændigheder, tilfældigheder og andre ting kom i vejen, så jeg fik aldrig fuldført den formelle uddannelse.

Jeg fik travlt med noget andet, og i nogle år var astrologien mere i baggrunden. Men alligevel hele tiden på lur i min bevidsthed. Jeg fulgte , mere eller mindre sporadisk, planeternes bevægelser over himlen, og selv om jeg prøvede at bortforklare mange ting, ved at kalde dem for tilfældigheder, så blev det mere og mere tydeligt for mig at astrologien ikke kunne ignoreres eller bortfoklares som overtro.

Min astrologiske debut ligger nu omkring 18 år tilbage i tiden, og som årene er gået, er astrologien blevet en større del af mit liv.
Lige siden jeg var barn har venner og mere eller mindre tilfældige bekendte spurgt mig til råds om alt muligt, og det er især her astrologien har fundet et fast holdepunkt.
Med horoskopet i hånden kan jeg give folk de råd de har brug for, med udgangspunkt i deres egen personlighed og deres egne tanker og følelser, istedet for med udgangspunkt i mig selv og mine erfaringer.

Tilbage

 

 Astrologien er et håndværk

Da jeg startede min astrologiske rejse foregik alle beregninger med "håndkraft". Vi havde tykke bøger med planeternes stilling dag for dag og vi brugte logaritmer og anti-logaritmer til beregning af planeternes stilling på det eksakte tidspunkt. Opstilling og beregning af et horoskop tog flere timer.
Nu har vi computeren, som klarer den lille sag på få sekunder, en virkelig velsignelse. Og osse lidt en forbandelse for mange ting, der i blandt astrologien.

I disse computer-tider kan et horoskop tit være ensbetydende med en 25-50 siders computerudskrevet beskrivelse af planeternes stilling i det øjeblik du blev født.
Disse "horoskoper" bli'r til på ganske få minutter og ta'r ikke udgangspunkt i dit indviduelle livsforløb, men er sådan set bare en "kladde" for astrologens videre tolkning.

Horoskopet er et landkort over dit liv og din personlighed, og tolkningen af det er et stort arbejde, der kræver noget computeren (eller lærebogen) ikke kan levere, nemlig menneskelig indsigt og kommunikation mellem dig og astrologen.

Hvis du er interesseret stjernernes og planeternes indflydelse på dit liv og din personlighed, så få lagt et rigtigt horoskop af en rigtig levende astrolog. Computerudskrevne horoskoper kan være en ganske udmærket smagsprøve og indgangsvinkel, -skønt det er min opfattelse/erfaring at de fleste bare bliver mere forvirrede, men som sagt, de bliver til på få minutter og kræver ikke megen indsigt. Du bør ikke betale ret meget mere end 100 kr. for dem.

Tilbage

 

Astrologi på nettet

Der er masser af astrologi på nettet, både i form af sider, -professionelle, videnskabelige, private, og i form af mailing-lister for enhver astrologisk smag, retning og erfaringsniveau. De fleste sider er på engelsk, men jeg har fundet et par danske, norske og svenske. Mailing-listerne findes på flere sprog, -igen flest på engelsk. Du kan finde links til andre astrologi-sider og mailing lister her

Tilbage

 Zenith

Zenith er den første mailing liste på dansk om astrologi. Listen har sin egen side med oplysninger om formål og tilmelding. Klik her for at komme til siden. Du kan finde andre astrologiske mailing lister her

Tilbage

 Andre forslag

Det var så den første større opdatering af AstroSiden. Jeg har skrevet lidt om mit første møde med astrologien og lidt om min mening om astrologi i dag. Jeg kunne fortsætte i dagevis om det og alligevel glemme et eller andet. Hvis du har nogen ideer om hvad du kunne tænke dig at se på AstroSiden, så send mig en email

Tilbage

 

En overnaturlig Rejse

Rejsen starter fra den engelske udgave af Astrosiden

The Rail

Klik på skinnerne for at starte rejsen

Tilbage