If danish isn't exactly your prefered language, click english please below
english please

Grafiksiden@Nehaia
2. udgave


Indhold

Der er ikke sket så mange ændringer siden første udgave af GrafikSiden.

Her er stadig ingen tips og tricks, men mange nye baggrunde, et nyt kunst galleri og lidt ændringer i designet, -det skulle være blevet lidt lettere at finde rundt.

Min gamle BigMac, en IIfx fra 1991, er blevet skiftet ud med en lidt nyere model, QuadMac, en Quadra 800 fra 1993 og Photoshop 2.5 er blevet skiftet ud med 3.0.1.

Linksiderne er ikke blevet opdateret, men jeg arbejder på sagen.


Jeg har lavet nogle baggrunde som du kan downloade og bruge på dine egne sider.Alle baggrundende er linkware, dvs. at hvis du bruger mine baggrunde, skal du "betale" med et link tilbage til denne side. I den nærmeste fremtid kommer der en linkside, med links til sider, der linker hertil. Så send en email, hvis du bruger en eller flere af baggrundenene, så din side kan få et link herfra.


Baggrunde og sidebars med astrologisk tema


KPT står for KaisPowerTools, og alle disse baggrunde er lavet med diverse KPT filtre i Photoshop 2.5


Jeg har forgæves forsøgt at finde på et dansk udtryk for sidebars. Hvis du ikke ved hvad det er må du selv se efter. Måske du ved hvad sådan nogen hedder på dansk? I så fald vil jeg meget gerne vide det.


Tina's helt egne baggrunde og sidebars


Lidt af hvert, fra harddisken, scanneren, kameraet og meget mere


Starten på et virtuelt kunst galleri, for virtuel kunst, foreløbig med blot en enkelt udstiller. Jeg håber at finde flere hen ad vejen, og måske lave et FolkArt Place, i stil med mit FolkPoetry Place Så hvis du har noget, der ligger og putter sig i en virtuel skuffe, og hvis du kunne tænke dig at vise det frem, så send en email Men vær sød ikke at sende filer før vi har aftalt det.


Cozmo's galleri, med spændende billeder, mange bygget op fra fraktaler.


En samling links til sider med grafik. En enkelt skal fremhæves særligt med et grafisk link allerede her.
AndyArt er et fantastisk sted med masser af tips og tricks, og en del gratis grafik. Om ikke andet er hans sider en oplevelse i sig selv.


(AndyArt har egentlig skiftet navn, men jeg kan bedre lide både det gamle navn og det gamle logo, og linket virker stadig)GrafikRingen, Links til andre grafik sider
(Links til GrafikRingen findes på den engelske udgave af Grafiksiden, klik på billedet for at komme dertil)

 

Epost adresse:
tina@nehaia.dk