English please


Nogle sider om dagligdagen i og omkring vores hus i Pederstrup på Djursland. Hvis du vil vide lidt mere præcist hvor det er vi bor kan du tage en lille tur gennem Danmark til Pederstrup og huset.

Og hvad går vi så og laver her på Jyllands Næse

Lad os starte med det mest jordnære, haven, -som vi dyrker så økologisk som muligt. Det vil sige ingen gift, og ingen uorganiske gødningsstoffer. Havesiderne fylder endnu ikke så meget, men du kan se et par billeder fra haven lige nu (marts 2000, -ikke just noget kønt syn), samt en collage fra med billeder fra sidste sommer.

Så er der Butik Kragehøj, hvorfra jeg primært sælger tøj jeg syr, designer og håndmaler. Jeg har osse lidt tørrede blomster, dekorationer og giftfrit dyrkede urte-teer og udplantningsplanter til haven.

Og Neptuns Træværksted, hvor Dennis arbejder med træ på forskellige måder. Bl.a hånddrejning og møbelfremstilling/restaurering.

Selve huset er ikke just nyt, ej heller så velplejet, men vi arbejder på sagen, og hen ad vejen skulle der gerne dukke nogle billeder op. Om forhåbentlig ikke så længe kan du dog gå en lille tur rundt om det i snevejr (billederne er i hvert fald endelig blevet fremkaldt :-)).

Men vi er ikke blot i Pederstrup, vi er osse i Nehaia, vores hjem på nettet. Som måske læst andetsteds på disse sider, så bor Kong Neptun jo i sit slot på bunden af havet, -ud for Nehaia's kyst.

Her er et digt om Nehaia, hvilket fører os lidt videre, og samtidigt lidt væk fra det jordnære, faktisk helt ud til stjernerne og videre ud i "Cyberspace"

Forstået på den måde, at jeg også arbejder med astrologi. Det kan du læse mere om på AstroSiden, og/eller siden med Astrologisk Rådgivning, og kører en lille astrologisk mailingliste

Sidste skud på stammen er Nehaia-Web. Siderne er under udvikling, men hvis du vil vide mere om priser på web design og mulighederne på Nehaia-Web Vandrehjem, så send en epost til Webfruen

Også under udvikling, som en gratis service fra Nehaia-Web, er CountrySide Shops, en webring for små/mindre virksomheder, butikker, stalddørssalg m.m., beliggende i landdistrikterne. Har du lyst til at være med, så send en epost

Sidst, men ikke mindst, vores venner, af hvilke du kan finde nogen få på nettet.